Gezellige groepsaccommodatie te huur op boerderij in Gelderland
Bent u met een wat grotere groep en op zoek naar gezelligheid, dan is onze groepsaccommodatie Kraanswijk uitermate geschikt. Door de unieke ligging op het erf van de Biologische Boerderij met 1e Koeientuin in het Achterhoeks landschap en tegen het prachtige natuurgebied de Leemputten beleeft u een bijzondere ervaring tijdens uw verblijf.

Beneden is een grote groepsruimte met een goed ingerichte keuken, afgescheiden door een gezellig barretje. Boven zijn 6 ruime slaapkamers gemaakt, er zijn 4 toiletten en 2 douches. Kinderbedjes en kinderstoel aanwezig. Onder de hooiberg is een gezellig zitje gemaakt, met wijds uitzicht op de weiden met koeien, daarnaast is er nog een ander zitje in de zon en er is een mooie speelweide voor diverse sportspellen.

Er zijn allerlei spelletjes aanwezig, zoals tafeltennis, sjoelbak, groot schaakspel, Nintendo spelcomputer en meer spellen voor als het iets minder mooi weer is . Er is draadloze internetverbinding aanwezig. Met uw familie en/of vrienden samen een week(-endje) weg naar de groepsaccommodatie die Kraanswijk biedt. Op basis van zelfverzorging huurt u de boerderij.

Kijk voor meer info op www.kraanswijk.nl  Boek snel uw weekendje weg, want vol is vol. Daarnaast komt u natuurlijk ook meer te weten over de A2A2 melk die wij produceren, als u op ons erf logeert .


Met vriendelijke groet,

Thea Bomers
Klaverdijk 3
7142 HP Groenlo
tel.: 0544-461539
fax: 0544-467975