Grote luxe en gezellige vakantiewoning op villapark in ZeewoldeLuxe vakantiewoning Villa Woldrust voor maximaal 8 personen
Onze riante vakantiewoning “Villa Woldrust” ligt in een heerlijk rustig villapark, midden in het, Horsterwold, het grootste aaneengesloten loofbos van Nederland, met kilometers wandel- en fietspaden. De villa heeft 160 m2 woonruimte met 500 m2 tuin in villapark “Buitenplaats Horsterwold”, ideaal voor families of een groep vrienden.

Sfeervolle inrichting met speelruimte voor kinderen
De woning is sfeervol ingericht voor max. 8 personen, plus eventueel 2 extra kinderen onder 12 jaar gratis mogelijk. (2 gezinnen ook mogelijk: 2 bad- en 4 slaapkamers). Het villapark biedt naast veel ruimte en heerlijke rust voor u zelf, ook veel speelruimte voor uw kinderen op de grasvelden rondom de woning. Geen huisdieren / roken binnen niet toegestaan.

Mooie ligging is bosrijke omgeving met uitstekende voorzieningen
Villa Woldrust staat in het mooie en rustige villapark "Buitenplaats Horsterwold" met wifi, zwembad en tennisbanen. Een bosrijke omgeving vlakbij top-natuurgebied "de Stille Vallei" en het dorp Zeewolde. Op 7 km ligt het mooie Wolderwijd met prachtige kindvriendelijke stranden.

Attracties in de buurt
Zeewolde ligt super centraal in ons land, en dichtbij diverse bekende attracties zoals Walibi World, Dolfinarium, Aquamundo, en voor de kleintjes het minder bekende maar daarom niet minder leuke "Hans & Grietje" pannenkoekenhuis met veel speelmogelijkheden.

Uitstapjes
De Veluwe ligt "om de hoek" en steden als A'dam, Utrecht, en Zwolle op slechts 45 km. Kortom, de perfecte locatie voor een heerlijk verblijf in een ruime, luxe, zeer comfortabele en mooi ingerichte vrijstaande woning. Kijk op onze website voor onze sympathieke prijs.

Contactgegevens
Uw gastheer / gastvrouw: Wil en Isabel Metselaar
Telefoon: 036-5234757 of (mobiel) 06-43890390
Uit buitenland: *31365234757 of (mobiel) *316-43890390
e-mail: w.metselaar@kpnmail.nl
Website: www.villawoldrust.nl
Adres vakantiewoning
Buitenplaats Horsterwold
Bosruiterweg 25, kavel 122, 3897 LV Zeewolde, Nederland

Postadres eigenaar:
W. Metselaar, Gildenveld 25, 3892 DC Zeewolde, Nederland