Hubertushof Vakantievilla, ruime vakantiewoning in Limburg te huur


Hubertushof vakantievilla is een zeer ruime vakantiewoning in Limburg, ideaal voor even weg met familie of vrienden om lekker te genieten van alles wat deze vakantiewoning in Noord Limburg te bieden heeft.

De ruime vertrekken in deze villa bieden voldoende privacy voor iedereen, grote twee persoons slaapkamers met vaste wastafel met warm en koud water. In Hubertushof vakantievilla zijn 2 badkamers en 1 bubbelbad, dus al met al voldoende gelegenheid voor iedereen voor uw dagelijkse lichamelijke verzorging.

Hubertushof heeft op de begane grond een tweepersoons slaapkamer met inloopdouche, geschikt voor mindervalide,  rolstoelvriendelijk en voor alle hulpmiddelen kunnen we zorgen, zelfs professionele verzorging aan bed. Wij hebben slaapgelegenheid voor 16 personen. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, we kunnen kinderbedjes bijplaatsen en er zijn boxen aanwezig.

Diverse spellen voor binnen en speelgoed voor buiten zoals bolderkar, skelter fietsjes etc. De grote woonkeuken, met alles er op en er aan, bied mogelijkheden om voor een grote groep te koken, er is voldoende porselein en bestek.

Voor meer informatie kijk op: www.hubertushof-vakantievilla.nl

Met vriendelijke groeten,
Anny en Hay Philipsen
Hubertushof Vakantievilla
06 5572 7826


      

               
 
Hubertushof heeft landelijk Derde plaats bij Eropuit in Eigen Land Prijs 2015-2016 in de categorie "Bungalow / Vakantiehuis"
        

Al 4 jaar op een rij zijn  we ook in 2015 op basis van onze gastenbeoordelingen weer uitgeroepen als Winnaar van de bedrijven award met een gemiddelde beoordeling van 9,5.