Luxe kindvriendelijk vakantiehuis Zeeland, Ziltvloed


Ziltvloed is een sfeervol kindvriendelijk vakantiehuis in cottage sfeer, in Zeeland dichtbij de stranden van Cadzand en Breskens in Zeeuws Vlaanderen. Landelijk, met een toefje design en véel comfort (goede bedden, Netflix....). Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen - mét eigen speelschuur voor de kids - en  iedereen die van het strand én leuke stadjes, natuur, historie en lekker eten houdt. Het huis is een mix van brocante en modern leefgemak; de combinatie van sfeer en comfort is in alle vertrekken terug te vinden.

Naast de mooie stranden (Zeeuws Vlaanderen heeft de grootste en schoonste stranden van Nederland) kun je eindeloos fietsen en wandelen, of naar Sluis, Aardenburg, Knokke, Brugge, met de veerpont naar Vlissingen en Domburg, zeehondjes kijken op de Schelde etc. Ziltvloed  is kindvriendelijk, met o.a. ingegraven trampoline, schommel, fietskar voor 2 kinderen, speelgoed en dvd's (o.a. Dora).

Ziltvloed heeft 3 slaapkamers met goede bedden, een aparte zeer goed uitgeruste woonkeuken (grote oven, wokbrander. natuurlijk een vaatwasser), gezellige zitkamer, luxe geheel nieuwe badkamer en zonnige tuin met grote eettafel en bbq. Ziltvloed biedt ruimte aan 6 personen + baby, en vanaf april 2017 is optioneel de slaapetage met extra badkamer Onder de Pannen erbij te reserveren. Zie www.vakantiehuiszeeuwsekust.com of bel Marjan Domhof, 06-41682228.

Hartelijke groet,
Marjan Domhof
+31-6-41682228

info@vakantiehuiszeeuwsekust.com
www.vakantiehuiszeeuwsekust.com
www.facebook.com/luxevakantiehuiszeeland