Prachtig 6-persoons vakantiehuis in Zweden, Värmland / Dalarna


Particulier vakantiehuis Zweden


Proef het buitenleven in onze landelijk gelegen boerderij. Onze bungalow staat in het plattelandsdorpje Stora Lönnhöjden, op 20.000 m2 eigen grond met bos en grasland. Diverse meren zijn er in de directe omgeving. Voorzieningen o.a.: woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, toilet, 3 slaapkamers, oven, magnetron, Senseo en normaal koffiezetapparaat, wasmachine, TV (satelliet), Radio/CD, WiFi en voldoende  parkeergelegenheid.
De schuren met stallen zijn nog steeds aanwezig alsook een meer dan 100 jarige blokhut. De aardkelder maakt het Zweedse beeld kompleet.

Stora Lönnhöjden is een dorpje zo'n 19 km boven Lesjöfors (Gemeente Filipstad) op de grens van de provincie Värmland en Dalarna. Deze omgeving biedt absolute rust en ruimte, met toch diverse voorzieningen in de buurt. 's Zomers kun je in de directe omgeving genieten aan één van de mooiste stranden uit de omgeving, wandelen in de bossen, frambozen plukken, railfietsen, paardrijden en nog veel meer. 's Winters sta je op 23 km vanaf de voordeur bij de skipiste. Dit skigebied is betaalbaar en wachten voor de skiliften komt zelden voor. Of wat denk je van wandelen in de bossen,  ijsvissen, husky-sledetochten of een sneeuwscootertocht. 

Prijzen per week vanaf € 375,00 in het laagseizoen tot € 450,00 in het hoogseizoen.
Wil je ook ons huis huren? Kijk dan op www.vrijlandrecreatie.eu. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje naar info@vrijland.eu. Meestal beantwoorden we je mail binnen enkele uren.

Met vriendelijke groet,
Edwin en Eline Vrijland
Stora Lönnhöjden 31
69096 Lesjöfors
Email: info@vrijlandrecreatie.eu