Te huur: vrijstaand vakantiehuisje aan de Italiaanse Bloemenriviera


Vrijstaand vakantiehuis met grote tuin in noord
Italië
Mooi vrijstaand vakantiehuisje met grote tuin te huur aan de Italiaanse Bloemenriviera. Groene omgeving met zeer ruim terras aan de voorkant dat uitzicht heeft op de bergen en de Middellandse zee. Aan de achterkant nog een groot terras met uitzicht op olijfgaarden. Kortom het lekkere buitenleven gevoel. De bovenverdieping bevat een ruime slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. De benedenverdieping betreft de garage en een wasruimte. Het huis is van veel gemakken voorzien. Verder veel privacy en de auto kan op eigen terrein worden geparkeerd.

Ontdek Ligurië en de omgeving
Ons huisje is de perfecte uitvalsbasis om de regio Ligurië verkennen. Ideaal voor dagtrips naar pittoreske dorpjes in de bergen of populaire badplaatsen langs de kust. Natuurlijk is de zee altijd dichtbij maar ook culturele uitstapjes behoren tot de mogelijkheden. Monaco, Genua, San Remo en Nice zijn makkelijk per auto bereikbaar. In de buurt vindt u leuke restaurantjes, markten en winkels.

Huurinformatie en prijzen
Ons huisje is geschikt voor twee personen en is per week te huur van mei t/m oktober. Het huis ligt op ongeveer 1300 km vanuit Nederland. U kunt eventueel ook vliegen en het huis bereiken per huurauto. Kijk op www.vakantiehuis-bloemenriviera.nl voor meer informatie en prijzen.