Vakantiehuis met privé zwembad in Ibafa, Hongarije


Sfeervolle vakantiewoning met zwembad op toplocatie.

Midden in de schitterende beboste en heuvelachtige omgeving van Z-W Hongarije ligt het idyllische dorp Ibafa waar drie compleet ingerichte vakantiewoningen met zwembad staan. De woningen zijn geheel vrijstaand, liggen ieder op een eigen grondstuk en staan uit elkaars zicht, rust, ruimte en privacy gegarandeerd. U kunt hier nog genieten van rust, ruimte, ongerepte flora en fauna en zuivere lucht. Ontspanning die u desgewenst kunt afwisselen met diverse activiteiten zoals wandelen, zwemmen, paardrijden, vissen, boogschieten…..

Vakantiewoning Álom Ég met verwarmd privé zwembad
Vakantie woning Álom Ég is een ruim Zwabisch huis, gelegen aan een eigen tussenweggetje op een mooie locatie. Doordat het van de weg af ligt biedt het u veel privacy. Het huis is gezellig en sfeervol ingericht. Bloembakken met geraniums sieren de vensterbanken en op het  voor erf zorgen div fruitbomen, bloembakken, struiken en planten voor een gezellige sfeer. Het terrein en de tuin is geheel omheind. In de tuin staat een verwarmd privé zwembad met div zitjes om uit of in de zon te relaxen.

Groene Vallei
:
U stapt vanuit uw vakantie woning zo de Groene Vallei in, een ongerept natuurgebied, grenzend aan uw woning. Uren wandelen en u komt hooguit de schaapherder met zijn kudde tegen. Herten, reeën, vossen en roofvogels komt u zeker tegen.

Wandelen:
Er zijn diverse routes uitgezet met GPS die u te voet of te paard voeren naar de mooiste plekjes. Wandelen is hier een belevenis!

Rust en Ontspanning:

Het glooiende terrein is rijk beplant met bomen, planten en bloemen. Er zijn diverse gezellige zitjes gecreëerd die u uitnodigen plaats te nemen op een zonovergoten of een schaduwrijke plek alwaar u kunt genieten van het uitzicht.

Een uniek plekje van onze gasten is elk jaar opnieuw de plek onder de grote notenboom waar het heerlijk toeven is op warme dagen.

Paardrijden:
Op het terrein staan 2 pony's en 5 paarden waarop gereden kan worden in de buitenbak of picadero. Natuurlijk behoren buitenritten in de prachtige natuur ook tot de mogelijkheden. Uren in het zadel zonder ook maar één weg te hoeven oversteken en genieten van mooie vergezichten en de natuur.

Gemeenschappelijk Zwembad:

Ondanks het feit dat Álom Ég een privé zwembad in de tuin heeft kunt en mag u uiteraard ook gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad! Het geheel omheinde verwarmde zwembad met zonneweiden ligt verscholen in het groen op het terrein en is de favoriete stek van alle gasten. Want wat is er lekkerder dan tijdens het lange warme seizoen in Hongarije een verfrissende duik te nemen in het zwembad. Daarna plaats te nemen op één van de ligstoelen en de oogjes te sluiten, een boek te lezen of te genieten van het uitzicht, de zon en de bloemenpracht.

Ibafa:
In Ibafa komt elke dag de bakker door het dorp waar u vers brood, broodjes en gebak kunt kopen. Ook andere verkopers en de ijsboer met vers schepijs komen dagelijks langs.

In Ibafa zelf staat het in heel Hongarije bekende Pijpenmuseum er is een winkeltje, een dokterspost,een speeltuin, voetbal - volleybalveld en u kunt er internetten in het gemeentehuis.

Huisdier:
Huisdieren zijn welkom bij ons. U stapt zo de natuur in waar u heerlijk kunt wandelen. In het natuurgebied en in het dorp zelf is zwemgelegenheid voor de honden. Wilt u een dag zonder uw trouwe viervoeter doorbrengen dan is er in Ibafa een hondenkennel aanwezig met een Nederlandse eigenaresse.

Thermaalbad:

Doorbreek de lange wintermaanden door een vitaliserende wellness kuur te volgen in één van de thermaalbaden die Hongarije rijk is. Beleef de weldaad van het geneeskrachtige bronwater om verkwikt weer huiswaarts te keren.

U kunt het hele jaar door bij ons terecht op een unieke plek waar jong en oud zich thuis voelt. Weg van de luidruchtige samenleving, tot rust komen, omringt door prachtige natuur.

Wij heten u graag van harte welkom op Csillagos Hely waar alle hectiek van het dagelijkse leven moeiteloos van uw afvalt.

Ronald en Corrie