Bed and Breakfast met appartementen en kamers in Andalusië Spanje

Bed en breakfast Spanje


Vakantieboerderij La Balsa is gelegen op 1200 meter hoogte in een schitterend wandelgebied aan de voet van de Sierra Nevada, gelegen op loopafstand van de dorpen Alquife en Lanteira alwaar zich een supermarkt en verschillende barretjes en restaurantjes bevinden.

Appartement en kamers
Op de begane grond hebben we een gastenappartement, bestaande uit een slaapkamer met tweepersoonsbed, een extra bed in de huiskamer, een badkamer met toilet en douche, een open keuken en een houtkachel.

Op de eerste verdieping bevinden zich 5 kamers waarvan twee kamers en-suite met in de ene kamer een tweepersoons bed, en in de andere twee een-persoons bedden. Een kamer met een tweepersoons bed, een kamer met een tweepersoons en een een-persoons bed een eenpersoonskamer (met additioneel bed) en een kamer met stapelbed.

Drie grote kamers hebben een wastafel met warm en koud water, maar de douches en toiletten bevinden zich op de begane grond en zijn via een buitentrap bereikbaar.

Keuken en filmzaal
De gemeenschappelijke keuken bevindt zich op de begane grond. Voor deze woonkeuken ligt een ruim terras (100m2) met uitzicht op onze olijfboomgaard en op de toppen van de Sierra Nevada. De woonkeuken heeft naast de gewone keukenuitrusting een houtkachel, een zithoek en een geluidsinstallatie. Zowel binnen als buiten is voldoende ruimte beschikbaar voor culturele en creatieve activiteiten. De grote zaal van 8 bij 10 meter en 5 meter hoog heeft een geluidsinstallatie, een beamer en een groot projectiescherm. Hier worden regelmatig films vertoont.

Meer informatie vindt u op de website van Labalsa