Particuliere vakantiewoning te huur in Auvergne Frankrijk 
In de groene long van Frankrijk, op slechts 700 van Brussel kan u rustig genieten van een deugddoende vakantie in de vakantiewoning waar u comfortabel met 6 personen kan verblijven of 8 personen als u het zetelbed in de living gebruikt. Nieuwe keuken en badkamer recent geplaatst.

De woning is in alles voorzien.
Uitgeruste keuken met wasmachine, vaatwasser, microgolf, ijskast/diepvriezer, enz...
Eetplaats en living met TV-Vlaanderen waardoor u ook hier uw favoriete programma's kan volgen.
Gratis gebruik van wandelkaart. Ruime omheinde tuin (+/- 900 m²) doorkruist met een beekje. BBQ en mooi terras.

Deze regio biedt voor elke leeftijd heel wat mogelijkheden voor rust en ontspanning in een klein dorp, waar het plaatselijk restaurant uitgebaat wordt door sympathieke Belgen. In het dorp is een verwarmd openlucht zwembad en een nieuw tennisterrein aangelegd. Geen massatoerisme, geen ellenlange wachtrijen hier, maar gemoedelijkheid in een prachtige natuur.

Mogelijkheid voor mooie (lange) wandelingen, mountainbike routes, paardrijden in de mooie natuur, quad's, avonturenparcours, watersporten en massa's culturele mogelijkheden.
Pret- en dierenpark op +/- 20 km.

In het dorp is een restaurant/café waar je aan zeer democratische prijzen en met een steeds aanwezige glimlach bedient wordt. Hier wordt ook dagelijks vers brood geleverd. Supermarkt en stadje met alle voorzieningen op 8 km.

Regio : Vichy, Clermont-Ferrand, Lyon, ...
Huurprijs vanaf 420 euro.
Teveel om op te noemen, bekijk gerust de website:
http://frankrijk.wixsite.com/vakantie-auvergne