Luxe vakantiewoning met sauna in Frankenau, Sauerland

Luxe vakantiewoning Frankenau, Duitsland

Onze recent gerenoveerde vakantiewoning ligt in het Sauerland, direct tegen het nationaal park Kellerwald Edersee en niet ver van de bekende wintersportplaatsen Winterberg en Willingen.

Frankenau ligt op ongeveer driehonderd kilometer van Nederland tussen de historische steden Frankenberg en Korbach. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Frankenau (met o.a. een aantal restaurants, een supermarkt, bakker) aan een klein meertje en omgeven door uitgestrekte bossen. De schilderachtige omgeving met vakwerkhuizen, bergen en riviertjes is uitermate geschikt voor het maken van uitstapjes. Ook de Edersee (het grootste stuwmeer van Duitsland) ligt in de directe omgeving. Kortom een heerlijke omgeving in alle jaargetijden. Je kunt er zwemmen, wandelen, fietsen, paardrijden, zeilen, skiën, steden of pretparken bezoeken, te veel om op te noemen. In onze woning liggen een aantal mappen met tal van brochures over activiteiten in de omgeving.

Onze woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en een gezellige houtkachel, drie ruime slaapkamers, een badkamer, infra rood sauna, Wii-spelcomputer en 2 toiletten.

Onze woning is te huur vanaf 55 euro per overnachting. Kijk voor meer info of beschikbaarheid op onze website www.uitinsauerland.nl