Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in Lunteren

Mooi, 7 persoons Villa met sauna gelegen op landgoed de Scheleberg in Lunteren. De villa heeft een prachtig uitzicht en eigen tuin met tuinmeubels en jaccuzi. In de tuin staan bomen die voor schaduw zorgen als de zon schijnt maar je kunt ook in de zon zitten als je dat wil.
Het park heeft een verwarmd buiten zwembad met ligstoelen en een restaurant met terras.
Lunteren ligt op de Veluwe. Vanaf het park kun je heerlijk fietsen en wandelen.

Omgeving:
Midden op de Veluwe, gelegen in de bossen van Lunteren, vindt u Landgoed de Scheleberg. Hier komt u ongetwijfeld tot rust. Vanaf Landgoed de Scheleberg zijn er diverse fiets- en wandelroutes door de omgeving en is een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe of de nabijgelegen dorpjes en steden zeker de moeite waard.

Midden in de bossen
Wandel- en fietsroutes
Verwarmd buitenzwembad
Gezellig restaurant @thePark Asia
Kinderbad (verwarmd)
Binnenzwembad in omgeving
Ligweide en parasols
Tennisbaan
Voetbalveld
Tafeltennistafel
Volleybalveld
Entertainmentprogramma
Kidsclub
Toppe Bob
Animatieteam

Tips:
Wist u dat het Geografisch Middelpunt van Nederland op slechts drie kilometer van het park verwijderd is? In een kleine drie kwartier wandelt u vanaf Landgoed de Scheleberg naar het Geografische Middelpunt van Nederland, dat zich op de Lindeboomsberg in het Lunterse bos bevindt.Op de Oud-Lunterse Dag, het jaarlijkse dorpsfeest op de laatste zaterdag van augustus, waant u zich honderd jaar terug in de tijd: de bewoners verkleden zich in Oud-Lunterse klederdracht, er is een braderie en er wordt een optocht (de Reutemeteut) gehouden met versierde karren en tractoren.

Niet alleen op het park zelf, ook in de omgeving van Ede is er van alles te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan één van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.