Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire op Schouwen Duiveland


Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire op Schouwen Duiveland
Type vakantiehuis: Vrijstaande bungalow
Naam: Arcadia
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja (max. 2)
Roken toegestaan: Nee
Internet aanwezig: Ja
Adres: Zuidweg 18-27
Postcode: 4316 LB
Plaats: Zonnemaire
Provincie: Zeeland

Vakantiehuis Arcadia  ligt in een klein vakantieparkje in Zonnemaire, Zeeland. Arcadia is gezellig, comfortabel en kindvriendelijk ingericht. De woning beschikt over een ruime woonkamer met een van alle gemakken voorziene keuken en biedt plaats aan 6 personen plus een baby tot maximaal 2 jaar oud.

Verder is er een kinderstoel en is er voor de trap afgang een traphekje. De keuken is voorzien van een afwasmachine, een inductiekookplaat, een combi-oven en een koelkast. Wij zorgen dat er afwasmiddel aanwezig is!  In de bijkeuken staat een wasmachine en een vriezer.   Vanuit de woonkamer met openslaande deuren, kom je op een gezellig overdekt terras, zodat je lekker beschut buiten kunt zitten.   Boven bevinden zich 3 slaapkamers met in totaal 6 bedden + een baby bedje (met een normaal matras),  de badkamer met douche en badmeubel en een afzonderlijk toilet.

De tuin is rondom afgesloten met een hekje (0.75 mtr. hoog), veilig voor kleine kinderen! En een fijn idee voor honden eigenaren. Er zijn 2 buiten kranen aanwezig. Handig voor het afspoelen van strandspullen en bijvoorbeeld duikpakken. In de tuin staat een schuurtje van 2 bij 3 meter, dat gebruikt kan worden voor het stallen van fietsen of/en het opslaan van duikspullen en het drogen van duikpakken.

Er is gelegenheid tot parkeren van 1 auto direct naast de woning + 1 extra auto elders op het park.
In de buurt van Zonnemaire, (Schouwen Duiveland met de meeste zonuren van Nederland) gelegen tussen de Grevelingen, Noordzee en Oosterschelde zijn er talloze recreatieve mogelijkheden!
Vriendelijke groet,
Peter en Hester Praet