Ruim vakantiehuis aan de Moezel, Duitsland


 


 

Mijn vakantiehuis aan de Moezel

Op 365 kilometer vanaf Utrecht ligt in Traben-Trarbach mijn vakantiehuis aan de Moezel Didia. Van oorsprong een pension en door mij verbouwd tot vakantieverblijf. Mijn woning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en nog eens drie op de tweede verdieping. Elke slaapkamer beschikt over slaapplaatsen voor twee personen. Daarnaast is er ook nog een zelfstandig appartement voor maximaal vier personen. En er is ook nog een mogelijkheid om te verblijven in de Gästzimmer boven het privé gedeelte, welke ruimte biedt voor 2-3 personen. In totaal kunnen 22 personen bij mij verblijven.

Mijn vakantiehuis aan de Moezel is de perfecte uitvalsbasis om de mooie omgeving van de Moezel te verkennen. De Moezelstreek staat natuurlijk bekend om haar heerlijke wijn en ieder dorpje in de omgeving heeft wel haar eigen wijnfestival. Naast wijn zijn er vele bezienswaardigheden in de buurt. Overblijfselen van onder andere Germanen, Romeinen en Kelten zijn goed bewaard gebleven en er zijn dan ook tientallen kastelen en burchten langs de Moezel te bezichtigen. Mijn vakantiehuis aan de Moezel ligt midden in het groen. Wandelroutes beginnen op vijftig meter afstand van ons huis en fietsen of mountainbiken kan in de directe omgeving. Genoeg te doen dus, na een verblijf in mijn vakantiewoning aan de Moezel moet je wel verkocht zijn.

 

http://www.vakantiehuisaandemoezel.nl/

 

Sinds Februari ben ik ook in het bezit van ELLA -vakantieappartementen welke ik van mijn ouders over heb genomen. Neemt u ook gerust eens een kijkje op deze site

https://ella-vakantieappartementen.nl/