Vakantiewoning aanbieding te huur Akkrum Friesland

Ruime, 6 persoons recreatie-/hoekwoning direct aan het doorgaande water, Meinesleat, woningtype: “Sneekermeer 6 “ aan de Meinesleatwei 6, op recreatiepark “Tusken de Marren” in Akkrum, in het hart van Friesland. 

 Deze hoekwoning heeft aan beide kanten water, een grote privésteiger met mogelijkheid om eigen boten aan te leggen en een extra grote, vrij gelegen tuin aan de Meinesleat, met vrij uitzicht, terrassen aan 3 zijden, waaronder een terras met veranda (waarschijnlijk per 1 april 2021) op het zuidwesten. 

Onder de veranda, die waarschijnlijk in maart 2021 wordt geplaatst, vanuit de tuin én vanuit het huis, is er een fantastisch uitzicht over het water, doordat de woning op een hoek, direct aan de doorgaande vaarroute gelegen is. Deze plek aan het water is een fantastische uitkijkplek. 

 Akkrum ligt centraal in Friesland, op een kruispunt van vaarwegen, een halfuur varen van het Sneekermeer. De Meinesleat vormt de verbinding tussen het Sneekermeer en het Pikmeer bij Grou en is niet ver van het prachtige vaargebied en Nationaal park “de Alde Feanen” in Eernewoude. Er zijn tevens tal van wandel- en fietsmogelijkheden (fietsknooppuntennetwerk) die u langs monumentale boerderijen, kleine Friese kerken en prachtige historische dorpen en steden zoals Leeuwarden, Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In het gezellige centrum van Akkrum, op 10 min loopafstand, vindt u, naast de vele winkels, gezellige en goede horecagelegenheden. 

Op het recreatiepark is een boothelling aanwezig, alsmede de mogelijkheid (zeil)boten, sloepen en kano's te huren o.a. bij de aanliggende Jachthaven “De Drijfveer”. Fietsen zijn te huur in het plaatsje Akkrum. Wasmachine/droger op park aanwezig. 

Voordelen t.o.v. andere woningen in Tusken de Marren: - hoekwoning aan het doorgaande water, waarvan er slechts enkele worden verhuurd, - extra grote tuin op zuidwesten, - terrassen aan 3 zijden, - vrij uitzicht over het doorgaande water, - gelegen op een rustige hoek, vooraan in het park, - voorzien van zwemtrap. U kunt deze woning (type: Sneekermeer 6 aan de Meinesleatwei 6 te Akkrum) huren door op de volgende, blauwe link, te klikken. https:app.bookingexperts.nl/nl/ra/718/23846/39edd1c51c33720d32cb8999c0566bf03bb5d708. • app.bookingexperts.nl/nl/ra/718/23846/39edd1c51c33720d32cb8999c0566bf03bb5d708 

https://www.tuskendemarren.nl/vakantiehuizen/nederland-friesland-vakantiehuis-sneekermeer-6