Charmant vakantiehuis op het eiland van Oléron, Frankrijk

Charmant vakantiehuis,100 M2, voor 5 persones, rustig gelegen met een grote, zonnige en veilige afgesloten tuin, op het mooie eiland van Oléron aan de Atlantische oceaan. U heeft een privé parkeerplaatsvoor uw deur. De eerste winkeltjes en markt liggen op 3 km afstand; er zijn fietspaden in de buurt. Mooie zandstranden, Fort Boyard, pittoresque visserdorpjes, de vuurtoren van Chassiron, een golf, een citadelle van Vauban en vele artiesten-cabanes op het eiland en de mooie steden als Rochefort, La Rochelle, Royan en Saintes op redelijke afstanden. Laat u verleiden door de heerlijke garnalen, gamba's en oesters die op meerdere lokaties terplekke geproeft kunnen worden! Het huis bestaat uit een ingang, een wc,een badkamer met douche & dubbele wasbak. Een mooie open ruimte met open keuken, zithoek en ruimte met eettafel. Vervolgens een mezzanine met een 1 persoonsbed,een tweede badkamer met toilet, wastafel en douche, een slaapkamer met 2 éen-persoons bedden, een tweede slaapkamer met een 2 persoonsbed. 

De grote tuin heeft tafel en stoelen, ligstoelen, een grote parasol,palmboom, vijgen- en olijfboom voor de schaduw. In het schuurtje staan fietsen, bodyboards,visnetjes waar u gratis gebruik van mag maken, er is zelfs een babyfoot! Het is mogelijk beddegoed en badhanddoeken terplekke te huren (tarief op aanvraag) 

Huurprijzen per week: (zaterdag, aankomst 15 uur tot zaterdag, vertrek 10 uur) van 26 juni t/m 3 juli: 750€. van 3-t/m 17 juli: 1.150€. van 17 juli t/m 14 augustus: 1.250€. van 14-t/m 28 augustus :1.150€. van 28 augustus t/m 18 september: 750€. van 18-t/m 25 september: 480€. 

Voor vragen/reservaties: marleen@mamamio.fr 

Voor een reservatie vragen we 40% van de totale huurprijs wat vooraf betaald zal moeten worden. U kunt 3 fotos zien op de bijgevoegde link van de franse site "le bon coin" en/of meerdere fotos per mail aanvragen. 

https://www.leboncoin.fr/locations_gites/1909572594.htm