Natuurhuisje Bospad in Winterswijk

 Het huisje staat op een bos perceel van ruim duizend vierkante meter en is omringd door natuurgebieden. Het perceel is zonder hekwerken, beplantingen markeren de grenzen, slechts de terraszijde met tuin is afgerasterd. Een prachtige plek voor rust zoekers en natuur genieters. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed de andere 2 slaapkamers hebben een dubbelbed. De woonkamer heeft een open keuken en grenst aan het tuinterras. 

Er is elektra, gas, water, riool en wifi aanwezig. Gas wordt gebruikt voor koken, warmwater en de centrale verwarming. Het huisje is recent van een nieuw dak en isolatie voorzien, alle ramen zijn dubbel glas. Je vindt het huisje in het buurtschap "Meddo" ten noordwesten van Winterswijk in de Achterhoek. Een wandeling vanuit het huisje door bos, weiland en veen brengt je in het midden van de natuurgebieden; Korenburgerveen (2km), Vragenderveen (1km) en Corlese veen (0,5km). Met een kwartiertje fietsen ben je in het centrum van Winterswijk. Supermarkten als Jumbo, Aldi, Lidl en Albert Heijn zijn snel bereikbaar. De bekende steengroeve van Winterswijk ligt op 10km afstand. Buurtschappen Ratum met Willinks Weust en Kotten aan de Duitse grens liggen op nog geen 15km afstand evenals het Wooldse veen. Stuk voor stuk bijzondere natuurgebieden voor Nederland. 

Rondom het huisje is ook veel natuur te beleven; eekhoorns, spechten, putters, koolmees, pimpelmees, groenling, ekster, vlaamse gaai en tal van andere vogels bezoeken de voederplek als je er pinda's of andere zaden ophangt. http://www.bussum-apartments.nl/bospad/